fredag 6. juli 2012

Bokryggpoesi # 12

Er en spalte som Leselyst legger ut hver fredag. Dette er veldig gøyt å være med på og det skjuler seg mye fin poesi på bokryggene rundt omkring. Dette er mitt bidrag denne uken

Da jeg døde
En kald dag i helvete
Anrop fra en engel
Heaven

Flere som har bokryggpoesi denne uken er:
10 kommentarer:

 1. Flott dikt, kanskje jeg skal våge meg å delta i dag:) Skal leke meg her hjemme litt først å se hva jeg får fram:) Ønsker deg en god helg Beathe!:)Skal du forresten på bokbloggertreffet? Hadde vært så gøy å truffet på deg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det,dette må du prøve deg på,det er gøy. Jeg skal ikke på treffet selv om jeg har veldig lyst,hadde vært kjekt å møtt deg og alle de andre.Ser om det kunne vært mulig å reise frem og tilbake på en dag...men jeg har jo ikke meldt meg på heller så er jeg uansett for seint ute.

   Slett
  2. Må prøve å se om det går å snike seg i køen, kanskje de har litt rom for å snike seg inn:) Har meldt meg på, men er usikker om det passer å reise da, men skal prøve så langt det rekker å komme med, for jeg har virkelig lyst å være med på morroa:) Har nå prøvd meg på et bokryggpoesi, lover ikke at det gikk bra:)

   Slett
  3. Ja,jeg kan jo bruke "blinke med øynene" teknikken men vet ikke helt hvordan den fungerer sånn over internettet... hehe..men moro hadde det vært!Syntes du var flink med poesien jeg:-)

   Slett
 2. Puh, denne var heftig - sterk poesi!

  Utrolig hvordan disse bokryggpoesi-snuttene kan være så innholdsrike - the power of words : )

  Takk for fin poesi!

  Ha en fortsatt fin fredag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja,den var det.Det er utrolug hva som "skjuler" seg i de mange bokhyller, men artig å gjøre dette. Ønsker deg en fin fredagkveld:-)

   Slett
 3. Du er rålfink med bokryggpoesi! Du treffer virkelig "spot on" med titlene dine!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det Pia:-) Det er veldig gøy å holde på med dette! Men ikke alltid like lett å finne noe som matcher.

   Slett